Big Improvement Day 2025


De meest positieve dag van het jaar
In Nederland is trots zijn op wat goed gaat nog altijd niet vanzelfsprekend. BID werd in 2008 opgericht vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen te belichten en verder te brengen. Sindsdien komt jaarlijks de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven samen voor de meest positieve dag van het jaar.

Wij geloven dat verfrissende ideeën ontstaan waar mensen uit verschillende sectoren met elkaar in contact worden gebracht. Dat er actie ontstaat wanneer er vragen gesteld worden en dat inspiratie leidt tot verbetering. Door de verbinding tussen overheid en bedrijfsleven te leggen, is BID de afgelopen jaren uitgegroeid tot een platform voor innovatieve ideeën, grensoverschrijdende ontmoetingen en vernieuwende samenwerking. Daarbij is het uitgangspunt dat iedere bezoeker aan het einde van de dag naar huis gaat met minimaal één goed idee, één goed contact en één goede actie.


Thema, programma & sprekers
Tijdens BID2025 staat DOEL centraal: Duurzaamheid, Ondernemerschap, Educatie en Leiderschap. Inspirerende sprekers uit verschillende sectoren werpen hun licht op deze pijlers en onderzoeken hoe zij ons kunnen leiden naar de toekomst. Ook organiseren we powersessies en keren populaire onderdelen als de Three minutes of Improvement, Ralph verbindt door en de stand van het land terug. Bovendien onthullen we de winnaars van de prijzen voor de meest positieve overheidsorganisatie, het meest innovatieve bedrijf van Nederland en de Phoenix Award.
De dag wordt dit jaar voorgezeten door niemand minder dan Gijs Rademaker. Houd de komende tijd onze website in de gaten voor updates over de sprekers en het programma. 


Locatie & details
- Datum: 21 januari 2025
- Locatie: AFAS Circustheater Scheveningen. Meer informatie over parkeren en bereikbaarheid vindt u hier
- Tijd: Inloop vanaf 08:30 uur, het programma start om 09:15 uur en eindigt om 17:15 uur, gevolgd door een netwerkborrel.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op via organisatie@bigimprovementday.org.

We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke dag te creëren, gevuld met nieuwe contacten, ideeën en acties.

Alle ontwikkelingen en actuele informatie rondom de Big Improvement Day kunt u volgen via www.bigimprovementday.org en LinkedIn.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren